Glasbewassing

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf LB werkt op een professionele wijze met uitsluitend ervaren glazenwassers. U bent verzekerd van streeploze, glashelder schone ramen.

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf LB onderscheidt zichzelf door de geleverde kwaliteit en klantgerichtheid. Met behulp van de ladder of gondelinstallatie bieden wij glasbewassing aan op de traditionele manier.

Voor de moeilijk bereikbare plekken is het altijd mogelijk om een hoogwerker in te zetten. Een alternatief voor de hoogwerker is ons telescoopsysteem (tuckerpole systeem), dit systeem is veiliger en een meer voordelige oplossing dan een hoogwerker. Het tuckerpole systeem werkt tot 15 meter met een telescoopstok en werkt met osmose water, waardoor het altijd streeploos opdroogt.

Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf LB is een van de weinige bedrijven die ramen wast met osmose water. Doordat wij het water zelf filteren kunnen wij garanderen dat er elke dag mineraal vrij water wordt gebruikt bij het schoonmaken van uw ramen. Het osmose water wordt elke dag gecontroleerd of het volledig vrij is van kalk.

Door de heldere afspraken en eerlijke prijzen is
Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf LB een gewaardeerd partner.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.